Εγκαταστάσεις

Δύο γραμμές παραγωγής γαλακτωμάτων( Αντιδραστήρες προγαλακτώματος, μονομερών, πολυμερισμού, τυποποίησης), επιυαλωμένο αντιδραστήρα υψηλής πίεσης 2,5τν, διάφορους αντιδραστήρες που διαθέτουν ψύξη – θέρμανση από 2τν-10τν, αναμικτήρα κόνεων και διάφορα μίξερ. Νέα γραμμή παραγωγής AQUASZERO. Δεξαμενές παραλαβής και αποθήκευσης υγρών χημικών έως και 300 τν.

Τυποποίηση

Σε κάνιστρα από 10-50 λίτρων, δεξαμενές των 500 και 1000λίτρων, βαρέλια των 50-200 λίτρων και οι σκόνες σε σακιά των 20-25 κιλών.

Τεχνογνωσία

Υπάρχει τεχνογνωσία και παραγωγική εμπειρία στους τομείς επεξεργασίας νερού, κλωστοϋφαντουργίας(διαβρέκτες, μαλακώματα, σταθεροποιητές, διάφορα εξεζητημένα χημικά), σε υγρά και σκόνες απορρυπαντικά, γαλακτώματα και διάφορα οικοδομικά χημικά, απολυμαντικά σε εγκαταστάσεις τροφίμων, συντηρητικά διαφόρων τύπων.

AquAszero

 

Ήδη εγκαταστάθηκε η νέα γραμμή παραγωγής και τυποποίησης AQUASZERO, ενός νέου προϊόντος που διατίθεται για την κατακράτηση των βλαβερών ιόντων Αρσενικού στο πόσιμο νερό. Προϊόν που μπορεί να εφαρμοστεί σε διυλιστήρια νερού αλλά απευθύνεται και σε οικιακούς χρήστες (φίλτρα νερού). Η γραμμή παραγωγής έχει δυναμικότητα 1200 κιλά ανά ημέρα εργασίας.

Το AquAsZero είναι κατοχυρομένο προϊόν ερευνητικής προσπάθειας στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού προγράμματος ενίσχυσης της έρευνας σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, χρηματοδοτούμενο απευθείας απο την Ευρωπαϊκή Ένωση, με αριθμό ευρεσιτεχνίας 20100100541/28-9-2010 και εχει βραβευθεί με το 1ο βραβείο στο διαγωνισμό "Η Ελλάδα Καινοτομεί" το 2011.